Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Cursussen

 

Als de cursus op individuele basis wordt gegeven bepaal je zelf waar je loopt. De private coachings vinden plaats in Amsterdam, of op iedere gewenste plek waarbij afhankelijk van het aantal deelnemers een reiskostenvergoeding wordt berekend.

 

Andere locaties

Wil je een Nieuwe Loopgroep op een andere locatie?

Laat het ons weten. Wellicht ben je van een bestaande loopgroep en wil je hardlooplessen organiseren volgens de principes van Het Nieuwe Lopen, laat de trainer dan de opleiding volgen en onder licentie trainingen verzorgen.

We verstrekken alle informatie als je contact opneemt met ons

 

Loopgroepen

 

De loopgroepen op dinsdagavond en vrijdag overdag worden vanaf wisselende locaties gestart. Als deelnemer krijg je wekelijks een mail waar en wanneer er wordt gelopen en wat de inhoud van de training is.

 

De intervaltraining op donderdagavond wordt gehouden vanaf het Javaplein bij het Badhuis. Verzamelen tussen 19.30 en 19.35 uur. Vertrek om 19.40 uur precies. Om ca. 21.15 uur zijn we weer terug.

Locaties

 

De dinsdag- en donderdaggroepen zijn in Oost/Watergraafsmeer.

We verzamelen meestal rond 19.30 uur vanaf de Javastraat 141
Als je deel wilt nemen laten we je weten waar we verzamelen. We hebben een appgroep en je komt op de maillijst.

Op zondag lopen we vanaf locaties binnen 50 km rond Amsterdam. Soms een ronde ter plekke, soms gaan we met het openbaar vervoer ergens heen en lopen terug naar Amsterdam Oost.