Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Word fitter dan je kinderen!

Het nieuwe lopen voor Babyboomers

Lopen zonder blessures, zonder pijn, zonder stress, lopen alsof het een fietstochtje is, lopen om je te helpen blijvend te ontspannen en blijvend superfit te zijn. Hardlopen zonder alle nadelen en met alle voordelen. Met Het Nieuwe Lopen leer je hoe je dat blijvend doet: hardlopen zonder blessures, zonder pijn. Gaat dat ook op voor 50 en 60 plussers?

Het nieuwe lopen organiseert een cursus speciaal voor 50- en 60-plussers die fit willen blijven. Ouder worden komt met gebreken zeggen ze. De cursus laat zien dat dat helemaal niet nodig is. Ouderen kunnen nog prima fitter worden. Na de cursus presteert iemand van 60 op een coopertest 'goed' voor iemand van 25. Hoe fit wil je worden! Meekomen met je eigen kinderen, of ze zelf voorbijgaan qua fitheid! Ja, het kan!

In de loop der jaren hebben er in de cursusgroepen vele 50- en 60-plussers meegelopen. Vaak met succes, soms ook niet. Rogier (zelf een superfitte Babyboomer) weet daardoor heel goed waar de schoen kan wringen en heeft op basis daarvan de cursus op enkele punten zodanig aangepast dat het nog realistischer is om met de groep de mijlpaal van 10 km in een half jaar te halen.

Bij voldoende belangstelling kan er een cursus worden gegeven aan een groepje van 5 tot 10 deelnemers tegen een gereduceerde prijs.

Clinics

Om je helemaal over de streep te trekken organiseert Het Nieuwe Lopen een clinic van een dagdeel, speciaal voor deze groep. Vraag Rogier om de clinic te geven bij jou op de golfclub, op de rotary, tijdens een reünie, op een congres. Het programma is leerzaam, motiverend, stimulerend en vooral ook erg leuk. Doe eens iets anders met je vriendengroep. Laat je vertellen hoe je fitter kunt worden dan je kinderen!